à la Carte

VOORGERECHTEN

 
Zeekat - Tijgermelk - Wilde Venkel € 15,00
Balkenbrij - Ganzenlever - Tomaat € 19,00
Sint-Jacobsnoot - Rode Biet - Peperkoek € 19,00
Buikspek - Savooikool - Appel € 15,00

 

HOOFDGERECHTEN

 
Langoustine - Knolselder - Kruiden € 29,00
Tarbot - Waterkers - Yuzu € 29,00
Bavette - Béarnaise - Aardpeer € 29,00
Maïskip - Risotto - Petits-Gris de Namur € 25,00

 

VEGGIE | VEGAN

 
Quinoa - Savooikool - Aardpeer € 19,00
Knolselder - Waterkers -  Yuzu € 19,00

 

NAGERECHTEN

 
Stekelbes - Vanille - Amandel € 9,00
Chocolade - Krieken - Hazelnoot € 9,00
Belgische Kazen  € 9,00

       

                                             Vanaf 6 personen wordt er enkel een menu geserveerd!

                Op zaterdagavond serveren wij enkel het menu 'De Molder' of het menu 'De Volledige Beleving'

Menu 'De Molder'

Het menu 'De Molder'


Balkenbrij - Ganzenlever - Tomaat
-
Sint-Jacobsnoot - Rode Biet - Peperkoek
-
Bavette - Béarnaise - Aardpeer
-
Stekelbes - Vanille - Amandel
of keuze van de kaaswagen


 Het menu 'De Molder' aan 52 per persoon

Het menu 'De Molder', inclusief aangepaste wijnen, aan 75 per persoon

Het Menu 'De Volledige Beleving'

Het menu 'De Volledige Beleving'


Zeekat - Tijgermelk - Wilde Venkel
-
Langoustine - Knolselder - Kruiden  
-
Buikspek - Savooikool - Appel
-
Bavette - Béarnaise - Aardeer 
-
Keuze van de kaaswagen
-
Stekelbes - Vanille - Amandel
-
Chocolade - Krieken - Hazelnoot


 Het menu 'De Volledige Beleving' aan 62 per persoon

Het menu 'De Volledige Beleving', all-in, aan 99 per persoon

Menu 'Lunch'

Elke weekdag serveren wij een naargelang het markaanbod een:

  • 2-gangen menu voorgerecht & hoofdgerecht aan € 32 per persoon
  • 3-gangen menu voorgerecht, hoofdgerecht en kaaskeuze of nagerecht aan € 39 per persoon