Buffetten

We bieden een koud buffet en een breugeliaans buffet aan.

  • Het buffet wordt aangevuld met diverse seizoensgebonden salades en broodsoorten en boter
  • Er kan rekening gehouden worden met bepaalde diëten mits een supplement.
  • Aangepaste wijnen of bieren kunnen tevens voor u voorzien worden.
  • Het koud buffet dient 4 dagen op voorhand besteld te worden.

Koud buffet

Vleesgerechten:

  • Carpaccio en tartaar van het Belgisch Wit-Blauw
  • Gebakken filet van het Duroc d’Olives
  • Moes van Breydelham
  • Aspic van Kip en seizoensgroenten

Vegetarisch:

  • Russisch Ei

Visgerechten:

  • Forel uit de ‘Ourthe’, gerookte zalm en zure room
  • Handgepelde garnalen en tomaat
  • Noordzeekrab venkel en selder
  • Paling, zurkel en munt

Het buffet in de formule afhaaltraiteur: € 20,00 per persoon
Het buffet in de formule koken-aan-huis: € 30,00 per persoon

Breugeliaans Buffet

Koude gerechten:

  • Breydelham
  • Gedroogde ham
  • Boulogne salami
  • Kip Kap
  • Kalfskop
  • Belgische kazen

Warme gerechten:

  • Gehaktbrood met krieken
  • Bloedworst met appelen
  • Luikse pensen
  • Gebakken ribben
  • Gelakt buikspek
  • Stoverij van varkenswangen en Achelse trappist

Het buffet in de formule afhaaltraiteur:  € 25,00 per persoon
Het buffet in de formule koken-aan-huis: € 39,00 per persoon